Hos oss finner du førsteklasses brukte spillprodukter! Vi er klar over at det kan være utfordrende å vite hva man får når man handler brukte spillprodukter. Derfor ønsker vi å gi våre kunder trygghet ved å garantere renhet og funksjonalitet i høyeste grad.

Vi har etablert en omfattende prosedyre for å sikre at alle våre brukte produkter er i topp stand før salg. Først anskaffer vi produktene fra pålitelige kilder. Deretter rengjør vi hvert enkelt produkt grundig for å fjerne spor etter tidligere eiere. Til slutt gjennomfører vi en nøye testing av alle produktene for å bekrefte at de fungerer som forventet.

Når du kjøper et produkt fra Retrospillkongen.no, kan du være trygg på at det er skinnende rent og fullt funksjonelt. Vi tror at du vil sette pris på vår høye kvalitetsstandard, og vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne det ideelle produktet for din neste spillopplevelse.

Konsoller: Vi rengjør konsollene grundig utvendig, og blåser bort innvendig støv med kompressor. Etterpå tester vi konsollen og tilbakestiller den til fabrikkinnstillingene. Hvis konsollen lager unormalt mye støy, utfører vi en mer grundig innvendig rens.

Tilbehør: All tilbehør rengjøres grundig utvendig, slik at alle spor fra tidligere eiere blir fjernet. Du vil for eksempel ikke motta en klissete eller skitten kontroller.

Spill: Vi rengjør alle spillcover og fjerner eventuelle klistremerker. Alle CD-plater blir restaurert til et ripefritt nivå, hvis de ikke allerede er det fra før. Vi gjør ingen endringer på plater som allerede er i perfekt stand.


Har du spørsmål?
Email: post@retrospillkongen.no
Mobil: +47 403 28 558

Typisk Rens av ett produkt:


Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fremtidige eksklusive tilbud!