Hvem er Retrospillkongen?

Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk som tilbyr et stort og variert utvalg av både nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler. Vår visjon er å bli Norges ledende innen retrospill, konsoller og tilbehør, samtidig som vi også tilbyr et bredt utvalg av nye produkter.

Vi kjøper, renser, tester og restaurerer brukte gjenstander for å sikre topp kvalitet. Vårt engasjerte team legger stor vekt på førsteklasses kundeservice og ivaretar alle produkter slik at de alltid er velfungerende og rene.

Retrospillkongen holder til i Halden, ca. 1t 30m fra Oslo. Vi tilbyr Klikk & Hent for de som bor i nærheten og samarbeider med PostNord for lynrask og pålitelig levering over hele Norge med profesjonell innpakning. Du kan også avtale en visning for å se på spesifikke produkter før kjøp. Vi er tilgjengelige alle ukedager fra 10:00 til 16:00.

Hvis du har spørsmål, utfordringer eller opplever mangler eller uventede feil med varen, vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg så raskt som mulig – enten gjennom et nytt produkt, prisreduksjon eller tilbakebetaling.

Firmanavn: Nilsen Salg & Service
Org.nr: 828 677 462
Epost: post@retrospillkongen.no
Mobil: +47 403 28 558
Firma adresse: Hovsveien 27B, 1769 Halden
Lageradresse: Høstbakken 11, 1793 Tistedal

La oss hjelpe deg med å herske over spillverdenen!👑

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fremtidige eksklusive tilbud!