30 dagers åpent kjøp

Kjøp trygt hos Retrospillkongen! Vi tilbyr ikke bare 365 dagers garanti, men også 30 dagers åpent kjøp. Vi vil at du skal være 100% fornøyd med kjøpet ditt, så hvis du av en eller annen grunn ikke er det, kan du returnere produktet innen 30 dager. Vennligst merk at produktet må være i samme stand som da du mottok det. 

De aller fleste Retrospillkongens brukte og renoverte produktet er pent forseglet i plastposer. De gjennomsiktige plastposene forsegles med "Retrospillkongen forsegling klistremerke" Denne forseglingen må ikke være brutt for at en retur skal kunne bli godkjent. Se bilder lengre ned på denne siden hvordan forseglingen ser ut.

Med mindre avtalen er unntatt fra angrerett/åpent kjøp, kan kjøperen angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven.

Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 30 dager fra fristen begynner å løpe. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag.

Angrefristen anses overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen. Kjøper har bevisbyrden for at angreretten er blitt gjort gjeldende, og meldingen bør derfor skje skriftlig (angrerettskjema, e-post eller brev).

Angrefristen begynner å løpe:

 • Ved kjøp av enkeltstående varer vil angrefristen løpe fra dagen etter varen(e) er mottatt.
 • Består kjøpet av flere leveranser, vil angrefristen løpe fra dagen etter siste leveranse er mottatt.

Angrefristen utvides til 12 måneder etter utløpet av den opprinnelige fristen dersom selger ikke før avtaleinngåelsen opplyser om at det foreligger angrerett og standardisert angreskjema. Tilsvarende gjelder ved manglende opplysning om vilkår, tidsfrister og fremgangsmåte for å benytte angreretten. Sørger den næringsdrivende for å gi opplysningene i løpet av disse 12 månedene, utløper angrefristen likevel 30 dager etter den dagen kjøperen mottok opplysningene.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen, med mindre annet er avtalt eller selger har unnlatt å opplyse om at kjøper skal dekke returkostnadene. Selgeren kan ikke fastsette gebyr for kjøperens bruk av angreretten.

Kjøper kan prøve eller teste nye varer på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan kjøperen bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen. Brukte produkter som har Retrospillkongens forsegling må ikke tas ut av forseglingen om kunden skal kunne benytte seg av angreretten. 

Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale kjøpesummen til kjøperen uten unødig opphold, og senest 14 dager fra selgeren fikk melding om kjøperens beslutning om å benytte angreretten. Selger har rett til å holde tilbake betalingen til han har mottatt varene fra kjøperen, eller til kjøper har lagt frem dokumentasjon for at varene er sendt  tilbake.

Kostnad for retur om Retrospillkongen.no bestiller etikett for deg: 149,- (ink.moms)

Les mer om våre salgsbetingelser

Unntak fra angrerett

Alle produkter med Retrospillkongen Forsegling og/eller originale fabrikk forsegling. Der forseglingen er brutt.


Eksempler

"Garanti klistremerke" Vanligvis plassert over en skure. Om denne fjernes, fjernes garantien:


"Retrospillkongen forsegling" Om denne fjernes, fjernes angreretten:


Eksempel på innpakket produkt:

 

Leveranse

Hos Retrospillkongen setter vi høye standarder når det gjelder å beskytte de unike og verdifulle produktene våre. Derfor går vi ekstra langt for å sikre at alt vi sender ut er godt beskyttet under transporten. Vi bruker ekstra utvendig pappeske, foring og bobleplast for å sikre at produktet ditt ankommer i perfekt stand. I noen tilfeller bruker vi vanntette, tykke, boble konvolutter for beskyttelse.

Når du bestiller fra oss, vil du motta en sporing slik at du kan følge med på pakken din underveis. Alle forsendelser sendes med PostNord og Posten/Bring, og du kan forvente levering innen 2-5 dager.

PostNord og Bring er våre leverandører som hjelper oss med å sikre en pålitelig og effektiv leveringstjeneste. Gjennom samarbeidet med PostNord og Posten/Bring kan vi tilby deg den beste service og trygghet når du bestiller hos oss.

Vi tilbyr også fri frakt på alle bestillinger over 799 kroner, og vi pakker og sender alltid innen 1-2 virkedager. Så hvis du er på jakt etter unike og verdifulle retrospill, kan du være sikker på at du får den beste service og beskyttelse hos Retrospillkongen.

Merk at vi aldri ville klistret strekkoder eller pakkelapper direkte på produktene. Dette er ikke akseptabel praksis hos Retrospillkongen.

 • Retrospillkongen tar ekstra godt vare på produktene dine under transport
 • Bruker alltid ekstra utvendig pappeske eller vanntett boblekonvolutt, foring og bobleplast
 • Tilbyr sporing på alle bestillinger
 • Alle forsendelser sendes med PostNord eller Posten/Bring, estimert levering innen 2-5 virkedager. 
 • Fri frakt på bestillinger over 599 kroner
 • Bestillinger sendes normalt innen 1-2 virkedager. 

Sending

Fraktpriser:

 1. Posten Brevpost:

  • Pris: 69kr
  • Betingelser: For pakker som veier under 500g og har en verdi under 900kr.
  • Merk: Brevpost gir ikke like detaljert sporing som Bring og PostNord.

 2. PostNord til Hentested:

  • Pris: 79kr (uavhengig av vekt)
  • Betingelser: Gratis ved kjøp over 799kr. Inkluderer detaljert sporing.

 3. Bring/Posten Pakke til Hentested:

  • Pris: 149kr (uavhengig av vekt)
  • Betingelser: Ved kjøp over 599kr, reduseres prisen til 79kr. Inkluderer detaljert sporing.

Forsendelsesinformasjon:

 • Pakker sendes som regel alle hverdager kl. 13.00.
 • Det kan ta opp til 1-2 virkedager fra bestilling til forsendelse, spesielt under høytider grunnet stor pågang.
 • Alle forsendelser er sikre og godt innpakket.

Retur og Åpent Kjøp:

 • Skal Retrospillkongen.no bestille frakt etikett, er kostnaden 149kr.

 • Ønsker du å returnere på egen hånd? Send pakken til:

  • Nilsen Salg & Service
  • Hovsveien 27B
  • 1769 Halden
  • +4740328558

 • Viktig:

  • Vennligst kontakt oss først ved retur på: post@retrospillkongen.no, slik at vi kan følge med på pakken.
  • Renoverte og Brukte varer med brutt "Retrospillkongen klistremerke-forsegling" aksepteres ikke for retur.
  • Nye varer skal returneres i samme tilstand som mottatt. Selv om det ikke er obligatorisk, setter vi pris på at original emballasje er intakt.

For flere detaljer om retur, klikk her.

Klikk & Hent 

Hent ved vårt lager (Gratis)

Vi tilbyr klikk&Hent i Halden! Dette er selvfølgelig en gratis tjeneste. Det går vanligvis rimelig fort å få hentet produkter som er bestilt. Ønsker du å se varen før du kjøper så er dette også mulig.


Kan hentes mellom 10.00 & 16.00 i ukedager. 

Adresse: Høstbakken 11, 1793 Tistedal

1. Gå gjennom utsjekk for så å bestille gjennom "Klikk&Hent"
2. Du vil deretter få en instruks på E-post. 

Viktig: Vårt personal er ikke alltid til stede ved våre lager, vennligst avtal hente tidspunkt.

Ta med e-post bekreftelsen når du kommer for å hente bestillingen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fremtidige eksklusive tilbud!