30 dagers åpent kjøp
Kjøp trygt hos Retrospillkongen! Vi tilbyr ikke bare 365 dagers garanti, men også 30 dagers åpent kjøp. Vi vil at du skal være 100% fornøyd med kjøpet ditt, så hvis du av en eller annen grunn ikke er det, kan du returnere produktet innen 30 dager. Vennligst merk at produktet må være i samme stand som da du mottok det. 

De fleste Retrospillkongens brukte produktet er pent forseglet. Denne forseglingen må ikke være brutt. 

Klikk for å lese mer

Leveranse

Hos Retrospillkongen setter vi høye standarder når det gjelder å beskytte de unike og verdifulle produktene våre. Derfor går vi ekstra langt for å sikre at alt vi sender ut er godt beskyttet under transporten. Vi bruker ekstra utvendig pappeske, foring og bobleplast for å sikre at produktet ditt ankommer i perfekt stand. I noen tilfeller bruker vi vanntette, tykke, boble konvolutter for beskyttelse. 

Når du bestiller fra oss, vil du motta en sporing slik at du kan følge med på pakken din underveis. Alle forsendelser sendes med PostNord, og du kan forvente levering innen 2-5 dager.

Vi tilbyr også fri frakt på alle bestillinger over 800 kroner, og vi pakker og sender alltid innen 1-2 virkedager. Så hvis du er på jakt etter unike og verdifulle retrospill, kan du være sikker på at du får den beste service og beskyttelse hos Retrospillkongen.

Merk at vi aldri ville klistret strekkoder eller pakkelapper direkte på produktene. Dette er ikke akseptabel praksis hos Retrospillkongen.

⭐ Retrospillkongen tar ekstra godt vare på produktene dine under transport

⭐ Bruker alltid ekstra utvendig pappeske eller vanntett boblekonvolutt, foring og bobleplast

⭐ Tilbyr sporing på alle bestillinger

⭐ Alle forsendelser sendes med PostNord, levering innen 2-5 dager

⭐ Fri frakt på bestillinger over 800 kroner

⭐ Bestillinger sendes alltid innen 1-2 virkedager

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fremtidige eksklusive tilbud!