30 dagers åpent kjøp
Kjøp trygt hos Retrospillkongen! Vi tilbyr ikke bare 365 dagers garanti, men også 30 dagers åpent kjøp. Vi vil at du skal være 100% fornøyd med kjøpet ditt, så hvis du av en eller annen grunn ikke er det, kan du returnere produktet innen 30 dager. Vennligst merk at produktet må være i samme stand som da du mottok det. 

De fleste Retrospillkongens brukte produktet er pent forseglet. Denne forseglingen må ikke være brutt. 

Klikk for å lese mer

Leveranse

Hos Retrospillkongen setter vi høye standarder når det gjelder å beskytte de unike og verdifulle produktene våre. Derfor går vi ekstra langt for å sikre at alt vi sender ut er godt beskyttet under transporten. Vi bruker ekstra utvendig pappeske, foring og bobleplast for å sikre at produktet ditt ankommer i perfekt stand. I noen tilfeller bruker vi vanntette, tykke, boble konvolutter for beskyttelse.

Når du bestiller fra oss, vil du motta en sporing slik at du kan følge med på pakken din underveis. Alle forsendelser sendes med PostNord og Bring, og du kan forvente levering innen 2-5 dager.

PostNord og Bring er våre pålitelige leverandører som hjelper oss med å sikre en pålitelig og effektiv leveringstjeneste. Gjennom samarbeidet med PostNord og Bring kan vi tilby deg den beste service og trygghet når du bestiller hos oss.

Fraktkostnad er basert på bestillingens vekt. Når du er klar med ditt kjøp og kommet videre til kassen kan du se hva fraktkostnaden blir.

Vi tilbyr også fri frakt på alle bestillinger over 799 kroner, og vi pakker og sender alltid innen 1-2 virkedager. Så hvis du er på jakt etter unike og verdifulle retrospill, kan du være sikker på at du får den beste service og beskyttelse hos Retrospillkongen.

Merk at vi aldri ville klistret strekkoder eller pakkelapper direkte på produktene. Dette er ikke akseptabel praksis hos Retrospillkongen.

  • Retrospillkongen tar ekstra godt vare på produktene dine under transport
  • Bruker alltid ekstra utvendig pappeske eller vanntett boblekonvolutt, foring og bobleplast
  • Tilbyr sporing på alle bestillinger
  • Alle forsendelser sendes med PostNord eller Bring, levering innen 2-5 dager
  • Fri frakt på bestillinger over 799 kroner
  • Bestillinger sendes alltid innen 1-2 virkedager


Klikk&Hent ved vårt lager (Gratis)

Vi tilbyr klikk&Hent i Halden! Dette er selvfølgelig en gratis tjeneste. Det går vanligvis rimelig fort å få hentet produkter som er bestilt. Ønsker du å se varen før du kjøper så er dette også mulig. Betaling skjer da enten gjennom Vipps eller kontant. Fremgangsmåtene er:


Klikk&Hent (Halden):
Kan hentes mellom 10.00 & 20.00 i ukedager. (10-20 Lør-Søn):

1. Gå gjennom utsjekk for så å bestille gjennom "Klikk&Hent"
2. Du vil deretter få en instruks på E-post. 

Ta med e-post bekreftelsen når du kommer for å hente bestillingen.

Betal på stedet:
Kan hentes mellom 10.00 - 20.00 i ukedager. (10 - 20 Lør-Søn):
1. Send melding på hva du ønsker å kjøpe til +47 403 28 558 eller post@retrospillkongen.no.
2. Få bekreftelse på at en er tilstede etter avtalt møtetidspunkt. 
3. Viktig: Ring/meld når du er utenfor.
4. Du blir møtt med ett smil og varen du ønsker å se/kjøpe.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fremtidige eksklusive tilbud!